Όροι χρήσης

Το e-agorazo είναι ένας ηλεκτρονικός ιστοχώρος που προσφέρει διάφορες υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους υπόλοιπους χρήστες του. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα εγγραφής στο e-agorazo αφού πρώτα αποδεχτεί τους όρους χρήσης. Το e-agorazo, διευθύνεται από τους Administrators και αυτοί έχουν όλα τα δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις της ιστοσελίδας. Οι όροι χρήσης του e-agorazo τέθηκαν για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Επίσης για την αποφυγή οποιονδήποτε νομικών παραβάσεων καθώς όλοι οι χρήστες του e-agorazo καλούνται να διαβάσουν και να κατανοήσουν τα παρακάτω, σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν συμφωνεί με τους όρους τότε μπορεί κάλλιστα να τους αρνηθεί με το να διαγραφεί από το site.

Το e-agorazo.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουν καταχωρηθεί σε αυτό. Ως αποτέλεσμα θα πρέπει οι ίδιοι οι αγοραστές να ελέγχουν την ποιότητα και την ορθότητα των όσων παρουσιάζονται σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα και να πραγματοποιούν τις αγορές τους με δική τους ευθύνη.

Όροι και κανόνες συμπεριφοράς των μελών.

Τα μέλη έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις οι οποίες αναφέρονται πιο κάτω.

 1. Τα μέλη έχουν την υποχρέωση να γράφουν στα ελληνικά όλα τους τα κείμενα, εξαιρούνται μόνο οι ομογενείς του εξωτερικού οι οποίοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα καθώς και μέλη τα οποία δεν μιλούν την Ελληνική γλώσσα.
 2. Τα μέλη έχουν την υποχρέωση να διατυπώνουν σωστά τις απόψεις τους στα κείμενά τους χωρίς κακόβουλα υπονοούμενα προς άλλα πρόσωπα.
 3. Τα μέλη έχουν την υποχρέωση να μην αναφέρονται σε πολιτικά (κομματικού περιεχομένου), αθλητικά και κάθε άλλου είδους περιεχομένου με σκοπό να πειράξουν ή να βλάψουν κάποιον.
 4. Τα μέλη έχουν την υποχρέωση να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές που γίνονται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και του φόρουμ.
 5. Τα μέλη έχουν την υποχρέωση να μην γράφουν υβριστικό περιεχόμενο στα κείμενά τους.

Τα δικαιώματα των μελών

 1. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να ζητάνε βοήθεια από τα υπόλοιπα μέλη ή και από τους διαχειριστές του e-agorazo.
 2. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να διαγράφονται ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση μη συμφωνίας των όρων ή οποιουδήποτε άλλου λόγου.
 3. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να γράφουν σχόλια για τα ηλεκτρονικά καταστήματα ή τα προϊόντα, τα οποία όμως πάντα εκφράζουν την προσωπική τους άποψη ή τα κείμενά τους είναι αποδεδειγμένα με βάση κάποιον στοιχείων τα οποία θα πρέπει και να τα επιδεικνύουν.
 4. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να παίρνουν μέρος σε δημοψηφίσματα τα οποία διεξάγονται αλλά μόνο μία φορά σε κάθε δημοψήφισμα.

Οι υποχρεώσεις του e-agorazo προς τα μέλη του

 • Το e-agorazo υποχρεούται να προσφέρει σωστές υπηρεσίες προς τα μέλη του χωρίς να παραβλέπει κανένα μέλος.
 • Το e-agorazo υποχρεούται να βοηθά εξ ίσου όλα τα μέλη παρέχοντας βοήθεια σε θέματα που ασχολείται μέσο του φόρουμ ή μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Το e-agorazo υποχρεούται να κάνει δεκτή οποιαδήποτε αίτηση για αλλαγή της ιστοσελίδας και των υπολοίπων μερών της χωρίς όμως να πρέπει να την υλοποιήσει.
 • Το e-agorazo υποχρεούται να αναφέρει τους σπόνσορές του κάνοντας χρήση εικόνων ή κειμένου.

Και τα δικαιώματά του

 • Το e-agorazo έχει το δικαίωμα να αλλάζει ανά πάσα στιγμή τους όρους χρήσης χωρίς απαραίτητα να ενημερώνει τα μέλη του.
 • Το e-agorazo έχει το δικαίωμα να διαγράφει τα μέλη του μερικώς (για μερικές ημέρες) ή ολικώς ( για πάντα) σε περίπτωσης μη σεβασμού των όρων των μελών που αναφέρονται πιο πάνω.
 • Το e-agorazo έχει το δικαίωμα να αλλάζει ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενό, τη θεματολογία του ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του.
 • Το e-agorazo έχει το δικαίωμα να έχει και να παρουσιάζει διαφημίσεις ή οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό υλικό με μόνο σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ιστοσελίδας.
 • Το e-agorazo έχει το δικαίωμα να δέχεται από τα μέλη του οικονομική ενίσχυση με την υποχρέωση πως αυτή θα αναγράφεται σε αναλυτικό πίνακα.

Οι κριτικές των μελών του e-agorazo.gr σχετικά με τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τα προϊόντα τους αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά δικές τους απόψεις. Το e-agorazo δεν ευθύνεται για τις κριτικές των μελών του.

Όλα τα κείμενα του blog - προτάσεις & άρθρα είναι πνευματική ιδιοκτησία του e-agorazo.gr.

Όλες οι μάρκες, ονόματα εταιριών, καταστημάτων και προϊόντων είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα από αντίστοιχες εταιρίες.